eggBasics: Více než 75 % uživatelek používá eggo špatně! 😱

eggBasics: Více než 75 % uživatelek používá eggo špatně! 😱

Už opravdu není tajemstvím, že eggo zajišťuje hloubkově vyčištěnou, hladkou a zářivou pleť. Pravděpodobně jste nevěděli, že kromě základní čisticí funkce existují další 2 způsoby použití, které navždy změní vaši kosmetickou rutinu. Nevěříte tomu? Čtěte dále.

Ačkoli se vžilo slovní spojení "3 v 1" a vy možná skoro obracíte oči v sloup a říkáte si "už zase...", musím vám říct, že na eggo to opravdu platí. Je to přibité. 🔨

Pokud jste ho dosud používali jen k jednomu účelu, je načase ho využít naplno a využít všechny 3 funkce eggo ve svůj prospěch 👇.

 

1. Čištění pleti (takříkajíc) ✨

Tohle opravdu není žádné tajemství a je to důvod, proč většina dívky používá eggo. Tento zázračný přístroj nejen odstraňuje nečistoty a zbytky make-upu z obličeje, ale také proniká hluboko do ucpaných pórů.

Je také skvělý pro ty z vás, kteří trpí černými tečkami a už dávno zjistili, že černé masky nefungují (a dokonce poškozují vrchní vrstvu pokožky). Eggo tyto černé tečky jemně, ale účinně odstraňuje a udržuje váš obličej svěží a zářivý.

K čištění můžete použít obě strany - přední s menšími štětinami a zadní s většími štětinami. Menší štětiny se hodí zejména k čištění těžko přístupných oblastí obličeje (například kolem nosu), zatímco větší štětiny mohou rychle vyčistit větší oblasti (například tváře).

 

2. Masáž obličeje (a proč ji rozhodně musíte absolvovat alespoň jednou týdně) 

Masáž obličeje je jedna z těch frází, u které si rychle pomyslíte, že je to něco pro vaši maminku a vůbec ne pro vás - jste příliš mladá, nemáte čas, ale funguje to?

FUNGUJE TO! Čím dříve si pro něj najdete místo ve svém životním režimu, tím dříve zaútočíte na ten svůj:

  • První řádky
  • Povrchové vrásky
  • Oblasti obličeje, které ztrácejí svou pružnost.

Masáž obličeje je jednodušší, než se na první pohled zdá. Potřebujete pouze eggo a podklad, který vám umožní snadno klouzat po obličeji (například krém nebo obličejový olej).

Nejúčinnější masáž, která stimuluje mikrocirkulaci a zároveň odstraňuje první známky stárnutí, je jednoduchá. K masáži používejte obě strany přístroje, vždy jím přejíždějte po obličeji (ne dolů) a nezapomeňte na krk. Tímto způsobem podpoříte pružnost své pokožky a zároveň budete působit proti gravitaci. 🌍

 

3. Blesková absorpce (i těch nejmastnějších) produktů 💦

Určitě jste někdy měli pocit, že vám určitý krém vyhovuje, ale je tak mastný, že vypadáte jako dělník z ropné plantáže. 🤭

To neznamená, že se musíte vzdát svého oblíbeného bohatého krému nebo suchého oleje - jen musíte chytře zvážit, jak je používat. V tom případě přichází na řadu eggo.

Strana s většími štětinami je nejlepší pro rychlé vstřebávání produktu. Naneste vybraný přípravek přímo na přístroj nebo jen na obličej a vetřete jej do pokožky pomocí vajíčka. Díky rychlým vibracím se i ten nejmastnější krém (čtěte: modrá Nivea) rychle vstřebá do pokožky. Zapomeňte na mastné partie obličeje a uzdravte tu nejjemnější a nejhedvábnější pleť, která se nemůže dočkat dalšího líčení. 

Který z těchto tří bodů vás překvapil nejvíce a bude dnes na vašem seznamu úkolů? Věřte mi v komentářích. 🤗