SMARTSKINCARE

SMARTSKINCARE

Věříte, že existují složky, které přesně vědí, kde se nám objevují pupínky, kde máme hyperpigmentaci nebo tmavé skvrny způsobené nepoužíváním SPF, a že se tyto složky posléze aktivují a zaměřují se přesně na ty části těla, které potřebují pomoc?  

Ve společnosti eggo jsme tyto adaptogenní složky vyhledali a přidali je do našich nových produktů péče o pleť.

Vím, jak to vygooglit, nepotřebuji dermatologa.

Všichni jsme si někdy hráli na odborníky, alespoň když jsme šli do drogerie a vybírali ze záplavy produktů péče o pleť. Na základě odpovědí na otázky: mám suchou pleť, mám mastnou pleť, chci se zbavit vrásek, pupínků, akné atd., si vybíráme hydratační krém nebo sérum a doufáme, že vybíráme ty správné produkty pro náš konkrétní problém s pletí.  

Pro všechny ztracené přátele, kteří neustále hledají správnou odpověď, existuje nový přístup, který nám může práci značně usnadnit. Nyní nám mohou pomoci přípravky pro péči o obličej, které pomocí adaptogenních složek vyhledají problematické oblasti pleti a nasměrují veškeré své buňky právě na toto místo. Složky v produktech chytré péče o pleť vyhodnocují stav naší pleti, přizpůsobují se jí a dodávají to, co jí nejlépe vyhovuje. 

Níže najdete složky, které jsou obsaženy v naší řadě smartskincare, které musíte vyzkoušet. 

Adaptogeny x eggo

Jednoduše řečeno, stres může vaši pleť do jisté míry vyvést z rovnováhy, a proto přicházejí na řadu adaptogeny, které vaši pleť šetrně navrátí do požadované podoby. Toho dosahují dvěma způsoby: krátkodobě pomáhají navrátit pleť do původního stavu po vystavení stresu a dlouhodobě chrání pleť před budoucími účinky stresu, včetně známek stárnutí pleti. Některé z nejlepších adaptogenů pro péči o pleť, které najdete v rutinním programu eggo smartskincare, jsou:

Při použití v péči o pleť rhodiola zklidňuje různé kožní problémy včetně suché pleti, zarudnutí, svědění a citlivosti. Citlivá pleť může být genetickou predispozicí nebo stavem způsobeným stresovými faktory prostředí, jako jsou drsné povětrnostní podmínky nebo nadměrné používání intenzivních produktů péče o pleť. Rozchodnice růžová může pomoci obnovit poškozený kožní mikrobiom a zabránit návratu poškození způsobeného těmito stresory.

V péči o pleť je rhodiola známá tím, že zlepšuje vzhled jemných linek a vrásek. Předpokládá se, že je to způsobeno vysokým obsahem flavonoidů a antioxidantů. 

Stručně řečeno: rhodiola doslova naučí vaši pleť přizpůsobit se stresu.

Pravidelné užívání výtažku z lékořice zesvětluje skvrny na pleti (včetně stařeckých skvrn). Působí protizánětlivě, antisepticky a zklidňujícím způsobem. Může se přidávat do všech výrobků jako účinná a hojivá složka k odstranění problémů způsobených ekzémy, lupénkou, suchou kůží, vyrážkami, dermatitidou atd. 

Působí jako silný antioxidant: Stejně jako mnoho jiných rostlinných výtažků obsahuje lékořice flavonoid, antioxidační složku, která snižuje reaktivní formy kyslíku, jež stárnou a mění barvu pokožky.

Díky své všestrannosti byl zelený čaj zkoumán jako lék na různé dermatologické stavy, jako je akné, růžovka, lupénka, virové bradavice a dokonce i rakovina kůže.

Ochrana pleti: Zelený čaj působí jako antioxidant, který odstraňuje volné radikály způsobené stresovými vlivy prostředí, jako je UV záření a znečištění, což je logická volba pro ochranu pleti, která by měla být přidána do každého režimu péče proti stárnutí pleti.

Snižuje známky stárnutí: Zelený čaj může snížit známky poškození způsobené sluncem, jako je hyperpigmentace, hrubá struktura a jemné vrásky.

Redukuje nadbytečný maz: Díky své schopnosti redukovat maz a protizánětlivým a antibakteriálním vlastnostem je vhodný pro osoby náchylné na tvorbu akné a osoby s mastnou pletí.  

Zklidňuje pokožku: Zelený čaj může zmírnit záněty při kožních onemocněních, jako jsou ekzémy, lupénka a akné.

Takže teď jste určitě plní vědomostí! Zbývá už jen přejít do našeho online obchodu a pořídit si své oblíbené kousky.